Екскурсія до парку "Київська Русь"

Виховна робота завжди була і залишається в центрі уваги коледжу, адже проблема виховання студентської молоді – майбутньої еліти нашого народу – набуває в наш час особливого, державного значення.

Студентам створюються умови для змістовного проведення дозвілля, підвищення їх культурного рівня. В навчальному закладі проводиться плідна робота, щодо формування в студентів почуття патріотичному та гордості за свою Батьківщину.

Останнім часом серед студентської молоді спостерігається зацікавленість історичним минулим українського народу. Стало доброю традицією проведення в коледжі культурно-масових заходів.

Так, 2 жовтня, студенти коледжу відвідали культурно – історичний парк «Київська Русь», розташований в селі Копачів, що на Обухівщині.

Київщина – край з багатими історичними традиціями. Тільки осмисливши минуле, пізнавши витоки своєї культури та історії, можна чіткіше зрозуміти сьогодення і уявити майбутнє.

«Парк Київська Русь» - центр культури та історії Київської Русі.

Студентам провели екскурсію по території парку, в ході якої познайомили з культурною столицею східнослов’янських держав – дитинцем – кремлем Києва, одним із стовпів світової культурної спадщини, ядром східнослов’янської цивілізації. Студенти побачили: фортечний мур, Ярославів двір, гридницю, Михайлівські ворота та інші історичні будівлі.

Молодь змогла позмагатись зі стрільби із лука в середньовічному тирі, прогулятися верхи на конях, взяти участь у танцювальному флеш-мобі та інших народних забавах.

Закінчилась екскурсія смачним обідом в княжій гридниці. Дітей частували кулішем, картоплею і запашним чаєм.

І, не зважаючи на прохолодну погоду, настрій у всіх був піднесений, веселий. Всі учасники екскурсії були задоволені поїздкою.

 Київська= Київська= Київська=

Кiлькiсть переглядiв: 286

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.