День сміху

Кожна людина любить пожартувати або розіграти кого небуть, але один день в році цим займаються абсолютно всі: від дитини до дорослого, від студента до ділової людини. Цей день – 1 квітня.

В Ржищівському гуманітарному коледжі це свято користується популярністю і любов’ю, так як студенти – це такий народ, який наділений особливим почуттям гумору.

Цього року день сміху в коледжі пройшов під гаслом «Щирий сміх подовжує життя». Адже сміх – один із найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу, а отже – від багатьох тілесних недуг. І що це дійсно так, всі мали змогу ще раз переконатися, в п’ятницю 1 квітня, під час фестивалю студентської реклами та безпрограшної гумористичної лотереї. Виручені кошти за лотерейні квитки будуть перераховані у фонд Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

1 квітня 2016 року в закладі панувала весела атмосфера. Всі вітали один одного з Днем сміху та бажали гарного настрою, звісно, не забуваючи при цьому жартувати. Організатори заходу створили для всіх справжню атмосферу свята, подарувавши усім гарний настрій, позитив та енергію.

/Files/images/DSCF7498.JPG /Files/images/DSCF7499.JPG /Files/images/DSCF7487.JPG /Files/images/DSCF7530.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.