Дзвони Чорнобиля

26 квітня – це чорна дата України. Чорнобиль – це 35 тисяч забраних життів, це мільйони людей, які постраждали від радіації.

26 квітня в актовій залі коледжу в 21-Т групі (куратор Т.С. Терещенко) відбулася відкрита година спілкування «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять», присвячена 30-річчю Чорнобильської трагедії.

Щороку чорнобильські дзвони стукають у наші серця змушуючи нас зупинитися і озирнутися в той страшний 1986-й…

В ході заходу ведучі пригадали сумні факти про чорнобильську трагедію, імена тих, хто першим прийняв на себе удар. В залі лунали поетичні рядки відомих українських поетів.

На знак поваги до героїчного вчинку ліквідаторів студенти запалили свічки пам’яті та переглянули кадри хроніки подій на Чорнобильській АЕС.

У день національної скорботи тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнулися в душах кожного з присутніх в залі. Студенти та викладачі були до глибини душі вражені почутим. Пам’ятаючи про жахливі сторінки нашої історії, ми ніколи не повинні забути героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу станції, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії. Їхній подвиг назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам´яті українського народу.

Після заходу всі долучилися до участі в покладанні квітів до пам’ятного знака «Дзвони Чорнобиля».

Т.С. Терещенко куратор 21-Т групи

/Files/images/DSCF2483.JPG /Files/images/DSCF2506.JPG /Files/images/DSCF2576.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.