Екскурсія до музею

4 листопада 2016 року студенти Ржищівського гуманітарного коледжу відвідали музей образотворчого мистецтва імені Івана-Валентина Задорожнього. В ході екскурсії, яку провела завідувач фонду музею Кордак Наталія Володимирівна, студенти дізналися маловідомі факти з життя великого митця, який був одержимий мистецтвом, творив завжди і всюди наперекір встановленим заборонам і принципам. Колежани ближче познайомилися з його найвідомішими картинами, які показували життя простих людей, що було неприпустимо в час, коли панував соцреалізм. Це зокрема такі картини як: «Весілля», «Мати», «Роксолана», «Маруся Чурай».

Окрім цікавої розповіді про знаного живописця, графіка і монументаліста Івана-Валентина Задорожнього, студентам коледжу пощастило відвідати виставку, яка саме проходила у музеї. «Зима ступає на поріг» - саме так названо виставку робіт відомих митців. Зимові пейзажі захопили присутніх своєю красою і оригінальністю та наштовхнули на мрії про зиму.

Екскурсія добігала кінця, і з світу мистецтва студенти відправлялись на навчання з масою вражень і задумів, залишивши для працівників та відвідувачів музею теплий відгук.

Тугай А.В.

студентка 41-П групи

/Files/images/muzey/_DSC9765.JPG /Files/images/muzey/_DSC9755.JPG /Files/images/muzey/_DSC9752.JPG /Files/images/muzey/_DSC9767.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 370

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.