Мелодія двох сердець

Така назва поетичної вітальні, яка відбулась в читальному залі бібліотеки Ржищівського гуманітарного коледжу напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек і Дня вчителя. На зустріч із студентами – першокурсниками завітали дві поетеси, викладачі коледжу: мати – Валентина Радіонівна Гуленко-Гордова, ветеран праці, яка понад 20 років пропрацювала у закладі і дочка – Світлана Іванівна Бусленко – викладач образотворчого мистецтва, завідуюча музеєм декоративно-ужиткового мистецтва.

Ведучі свята, Тріщун Вікторія та Онікієнко Галина, розповіли про життя і творчість цих жінок, які видали вже по кілька збірок. Їх поезії написані для дітей та юнацтва. Вони вчать любити рідну землю, берегти світ навколо себе, помічати в житті найголовніше.

Валентина Радіонівна поділилася з студентами секретами своєї творчості, розповіла про роки навчання і роботи в навчальному закладі.

Світлана Іванівна володіє багатьма талантами. Вона цікавий викладач, співає, танцює, має акторські здібності, тонке почуття гумору. Нею написано чимало гуморесок з життя студентів, а також пісні, слова і музику до яких творить сама.

Студенти коледжу: Захарченко Олександра, Довга Анна, Никитчук Вікторія, Якубович Іванна, Ярмолицька Аліна та Рудецька Вікторія прочитали поезію та гуморески авторів.

Студенти з цікавістю слухали і подякували гостям за їх розповідь.

Листопад О.В.

зав. бібліотекою

/Files/images/bbloteka_3/DSCF0363.JPG /Files/images/bbloteka_3/DSCF0370.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 444

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.