«Моя чарівна, рідна мово, лети над світом, не мовчи!»

23 листопада 2017 року в Ржищівському гуманітарному коледжі відбулося літературно-музичне свято « Моя чарівна, рідна мово, лети над світом, не мовчи!». Організували і провели це дійство учасники мовно-літературного гуртка «Слово». Керівник гуртка – викладач української мови з методикою навчання, Войтенко С.В.

Цього дня в актовій залі коледжу зібралися всі, кому небайдуже рідне слово, хто цінує його красу і силу.

Найкращі читці коледжу захоплено декламували вірші про мову, про Україну, про український народ. Особливо проникливо звучала поезія у виконанні студентів І-ІІ курсів: Городньої І., Колєснік М., Барановської І., Потеряйко К.

Звучали на святі українські пісні, теплі та щирі, про мову, Україну, родину у виконанні вокалістів – Гудзь Ю., Мороз С., Гринюк І. Танцювальний колектив коледжу теж підготував до свята веселий український танець.

Доповнювали й урізноманітнювали позакласний захід цікава і змістовна презентація, хороше музичне та технічне оформлення.

Войтенко С.В.

/Files/images/mova/DSCF0882.JPG /Files/images/mova/DSCF0903.JPG/Files/images/mova/DSCF0966.JPG /Files/images/mova/DSCF0898.JPG /Files/images/mova/DSCF0945.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 341

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.