Повернутися до звичайного режиму

Вчитель – моє покликання

Як важливо займатись тим, що тебе окриляє, надає сил на нові звершення. Праця, що пов'язана з долею дітей одна з найважливіших у світі, бо вчитель допомагає нам стати людьми.

Неабияк хвилювались 24 квітня студенти 4 курсів, майже випускники. Вже вкотре в закладі відбувся щорічний конкурс "Вчитель - моє покликання". Найсміливіші, найталановитіші, найрозумніші, впевнені конкурсанти зібрались продемонструвати свої вміння. В цьому їм допомогли такі конкурси: "Резюме", "Публічний виступ", "Бліцтурнір", " Музичний", "Як я знаю свій заклад". Переможця визначало компетентне журі у складі: Валентини Петрівни Музири, Тетяни Василівни Лісовик, Світлани Василівни Саражинської.

То хто ж отримав таку жадану перемогу? Насамперед, варто зазначити, що кожен з конкурсантів показав себе з кращої сторони та справив позитивне враження.

А ми вітаємо переможця - Шпитко Надію, студентку 41 - П групи. Також на достойному рівні виступила Яковлева Марія, студентка 41 - П групи, і посіла друге місце, третє місце отримав Цереленко Ярослав, студент 41 - Т групи. За участь дякуємо Островній Ользі, студентці 41 - П групи, Можаровському Дмитру та Слюсару Владиславу, студентам 41 - Т групи.

Тож наші студенти ще раз довели, талановита людина талановита у всьому. Саме таким і має бути справжній вчитель.

Галина Онікієнко, голова студентського парламенту

/Files/images/vchitel_mo/IMG_0066.JPG

/Files/images/vchitel_mo/IMG_0076.JPG

/Files/images/vchitel_mo/IMG_0078.JPG

/Files/images/vchitel_mo/IMG_0087.JPG

/Files/images/vchitel_mo/IMG_0091.JPG

/Files/images/vchitel_mo/IMG_0122.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 441

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.