Інтелектуальна гра "Де логіка"

Цікаві та оригінальні ідеї вкотре доводять, що вчити українську мову та літературу буває весело.

Для повелителів логіки, приборкувачів сумнівів та володарів блискавичної реакції 3 грудня викладачем української мови та літератури Терещенко Т.М. зі студентами I курсу була організована та проведена інтелектуальна гра "Де логіка?"
Метою заняття було розвивати логічне мислення, інтерес до вивчення української мови, літератури, культури та історії, виховувати почуття патріотизму, любові до рідного краю, вміння чітко висловлювати думку та аргументувати власну позицію, а також знаходити виходи зі складних ситуацій, вміння керувати власними емоціями, прагнення до самовдосконалення та саморозвитку.
До підготовки гри організатори поставились доволі відповідально.
Далі розпочалась інтелектуальна дуель між командами юнаків «СУПЕРМЕНИ» та дівчат «ШАЛЕНІ ГОЛОВИ», яка складалася з п’яти раундів та фіналу.
Студентам давали декілька секунд на роздуми, але гравці настільки швидко та чітко давали правильні відповіді, що розпочалися справжні перегони!
У запеклій боротьбі всі учасники показали чудові знання і гра пройшла динамічно, на хвилі позитиву та азарту, невпинного ентузіазму та шаленої інтриги.
Ми вдячні всім учасникам за активність та гарний настрій. Наші студенти довели, що в житті потрібно завжди мати логічний підхід і зважати на аргументи!
Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.