День здоров'я

День здоров’я у коледжі!

«Спорт – це життя, а життя – прекрасне!» - під таким девізом проходив у Ржищівському гуманітарному коледжі 10 жовтня день здоров’я. Цього дня студенти чекали майже місяць, адже погода усіх нас цей час не дуже втішала. Холод, поривчастий вітер, затяжні дощі не дозволяли провести цей захід раніше.

І ось нарешті природа нас почула! Стало тепліше і з’явилось на небі довгождане сонце. З веселим настроєм 340 студентів з викладачами вирушили до урочища Лужок. Це місце стало традиційним для проведення таких масових спортивних заходів.

Свято почалося з привітання директора коледжу Кушніра С.М. В своєму виступі він закликав усіх вести здоровий спосіб життя і відмовитись від шкідливих звичок. Програма дня здоров’я включала в себе: спортивні змагання, конкурс плакатів, конкурс на кращу страву, приготовану в польових умовах.

Залунало над лужком весела музика і все навколо заповнилось дзвінким гомоном. Кожна група створила свою спортивну команду, яка змагалась за першість у різних змаганнях. Вболівальники голосно підтримували свої команди, а кухарі в цей час готували смачні страви. Над урочищем потягнулись димки вогнищ, на яких варились: і зелений борщ, і рибна юшка, і гречана каша, і плов…

Як же смачно запахло навколо!

Художники малювали плакати, розклавши на траві папір, олівці, фарби. Неупереджене журі оцінювало роботу студентських груп.

Та ось програма вичерпалась. Керівник фізичного виховання Марченко Б.В. оголосив загальне шикування. Настав час підвести підсумки.

Перше місце у спортивних змаганнях здобула команда «Титани» 41-Т, друге – «Спарта» 41-Т, третє – «220V» 42-П. Конкурс плакатів виборола команда «Кульбаби» 11-П, а найкращі кухарі були у команді «Екстремали» 22-П. Ті групи, які не зайняли призові місця отримали заохочувальні призи спортивної тематики.

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.