Захист курсових робіт ЦК викладачів природничих та фізико-математичних дисциплін

16 квітня 2024 року у КЗКОР"Ржищівський гуманітарний фаховий коледж" відбувся захист курсових робіт студентів 4 курсу спеціальності 013 "Початкова освіта" з предметів, що охоплює циклова комісія викладачів природничих та фізико-математичних дисциплін,а саме: з методики навчання математики,з методики навчання освітньої галузі «Природознавство» та з методики навчання інформатики.

Важливою складовою професійної підготовки майбутніх фахівців є науково-дослідна робота, яка з одного боку дозволяє реалізувати на практиці знання та навички, набуті під час вивчення методик, а з іншого-зорієнтована на власний науковий пошук студенів.

Зазвичай здобувачі освіти неохоче обирають напрямки тих курсових робіт, які пов'язані з точними науками. Цього року викладачі комісії приємно вражені тим, що студенти заздалегідь обрали дисципліни нашої комісії, більшість з них ще на 3 курсі.

Наукові дослідження студентів стосувалися сучасних проблем методик навчання природничих, математичних наук та інформатики.

Результати захисту показали, що студенти не лише володіють теоретичними знаннями, а й уміло застосовують їх для розв'язання конкретних практичних завдань, що є необхідною умовою становлення їх як фахівців.

/Files/images/01_2024/изображение_viber_2024-04-17_09-47-57-263.jpg /Files/images/01_2024/изображение_viber_2024-04-17_09-49-14-461.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 2

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.